Lydbøger » Orla Frø-Snapper

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Orla Frø-Snapper Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Historien om Orla Frø-Snapper er de fleste vokset op med, og den er da også underholdende med sin skæve humor og finurlige karaktere.

Det er en historie, som både børn og voksne kan få glæde ud af. Ikke mindst fordi der er noget at snakke om med børn, når de har hørt historien om bøllen Orla.

Orla Frø-Snapper er den værste bølle i hele byen. Han har selv placeret sig på toppen af ranglisten i sin lille by, for det kan man, når man er større end de mindste børn.

Men de små børn har det faktisk også sjovt, det kan Orla bare ikke se, fordi han har travlt med at være efter dem.

Informationer:

Oplæser: Carl Quist Møller
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 timer og 26 minutter

Orla Frø-Snapper: Handling

Orla Frø-Snapper lydbog er måske en gammel bog, men historien er nogenlunde tidsløs.

Orla har fået sit tilnavn, fordi byens børn er overbevist om, at han engang åd en frø. Hvilket de både synes er lidt ulækkert, men også lidt sejt. Og derfor er de lige dele imponeret og bange for Orla Frø-Snapper, når han kommer gående på gaden.

De mindre drenge i byen er bange for Orla. Selvom han er stor og stærk og altid tilbøjelig til at slå de mindre børn, så er der visse fordele ved at være den lille. Når du lytter til Orla Frø-Snapper lydbog gratis, vil du forstå hvorfor.

Som dengang Orla opdager fortælleren er i gang med at grave et hul i jorden, fordi han blev taget i at plukke mælkebøtter til sin kanin i smedens have.

Fortælleren er ikke langsom til at bilde Orla ind, at han graver efter skatte, hvorefter Orla beslutter sig for, at det er hans skat. Fortælleren slap for at grave, og Orla endte med at få skæld ud af smeden.

Det er måske ikke så sært, at forholdene mellem drengene i byen er lidt skæve i fortællingen i Orla Frø-Snapper lydbog.

En dag kommer det imponerende Cirkus Benito til byen, og pludselig er det bare endnu sjovere at være den lille i flokken.

Endnu engang kommer fortælleren og Orla ud for en masse narrestreger, som involverer en kanonkonge og sin kanon, en næsten nøgen dame i bad, en undsluppen hund og en masse beslutninger, som måske gør situationen bedre, og måske gør den endnu sjovere end før.

Du kan lytte til Orla Frø-Snapper lydbog gratis og få en fantastisk historie fortalt. Som enhver Ole Lund Kirkegaard historie er der skruet op for humor og sjove personligheder i Orla Frø-Snapper.

Om forfatteren: Ole Lund Kirkegaard

Ole Lund Kirkegaard skrev i løbet af sin karriere mere end to dusin børnebøger, som han også selv tegnede illustrationerne til.

Orla Frø-Snapper er i samme stil, som mange af hans andre bøger er. Kirkegaard tager både fat på normale problemstillinger, som bøller i byen, mens andre af hans titler er mere magiske og eventyrlige, som for eksempel Hodja fra Pjort, eller Otto er et Næsehorn.

En lang række af Kirkegaards historier er blevet genfortolket både på teaterscenen og på film.

Der hersker en del debat, om Kirkegaards historier er blevet forældet, men faktum er, at humoren og problemstillingerne sagtens kan overføres til moderne tider, hvis man snakker ordentligt om dem.

Hvis du lytter til Orla Frø-Snapper lydbog, vil du se, hvad vi mener.