Outlander Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Outlander Lydbog
4.5/5
Outlander Lydbog
4.8/5
Outlander Lydbog
4.9/5
Outlander Lydbog
4.8/5
Outlander Lydbog
4.6/5
Outlander Lydbog
4.8/5
Outlander Lydbog
4.1/5

Outlander

Outlander er en serie, som er skrevet af Diana Gabaldon. Serien handler om kvinden Claire Randall, der er sygeplejerske. Året er 1945 og Claire er på bryllupsrejse i Skotland. Bryllupsrejsen ender dog med at tage en helt anden drejning, end hvad Claire kunne have drømt om. Hun kommer nemlig på en rejse i tiden, da hun finder en kløvet sten, som hun går igennem. Pludselig er hun tilbage i år 1743. Claire forsøger nu at få det bedste ud af hendes tilværelse i begge af de to århundreder.

Outlander serien består af 6 bøger, der hver er delt ind i 3 dele. Derudover er der en 7. bog, som dog adskiller sig lidt fra de andre i opbygningen. Nedenfor kan du læse mere om bøgerne og få en introduktion til den spændende fortælling om Claire.

Outlander - Den Engelske Kvinde

Anden Verdenskrig er netop ovre og Claire er sammen med hendes mand Frank rejst til Skotland. De ønsker at finde hinanden igen efter, at krigen er slut og de nu ikke længere skal være adskilt.

Claire bliver udsat for magiske kræfter en dag, hvor hun er taget på udflugt til oldtidsstenkredsen. Her starter Claires tidsrejse flere hundrede år tilbage i tiden. Claire bliver på tidsrejsen mistænkt for at være en engelsk spion. Hun bliver derfor taget til fange af en klan ved navn MacKenzie. Hvordan skal det lykkes Claire at finde tilbage til hendes mand Frank og hendes egen tid? Mon Claire finder sin store kærlighed på tidsrejsen?

Outlander Lydbog
4.5/5

Outlander - Guldsmed i Rav

Efter at Claire er vendt tilbage til sin egen tidsalder, kan hun ikke glemme sin store kærlighed Jamie. Hun tager derfor tilbage til Skotland, da hun ønsker at finde frem til, hvad der er sket med Jamie.

Claire og Jamie rejser sammen til Paris for at stoppe det, der er årsagen til det meget blodige slag i Cullodon. Spørgsmålet er, om de to har evnerne til dette. De ender med at slå sig ned i Paris, hvor der sker en række forbrydelser på deres vej. 

Outlander Lydbog
4.8/5

Outlander - Den Rejsende

Claire kan stadig ikke glemme Jamie efter at være taget tilbage til sin egen tidsalder igen. Hendes mand Frank er død og hun beslutter sig derfor for at tage tilbage til det skotske højland sammen med sin datter Brianna.

Claire og Brianna forsøger at finde frem til, hvor Jamie er blevet af efter slaget i Cullodon. Mon han er overlevet, eller er Claires store kærlighed forsvundet for altid?

Outlander Lydbog
4.9/5

Outlander - Trommer i Det Fjerne

Claire og Jamie har sammen bosat sig i en amerikansk koloni og skal nu finde frem til, hvorvidt de ønsker at tage tilbage til Skotland, hvor både fattigdom og sult vil være at finde.

Dette bliver et svært valg for Claire, da hun har viden om, hvad der vil ske i fremtiden. De vælger at bosætte sig ved North Carolina og de mange floder og beroliges ved, at deres datter Briannas fremtid er lys. Denne lyse fremtid trues dog, da Brianna forsøger at redde sin far og mor fra en fremtid, som kun Brianna kan se.

Outlander Lydbog
4.8/5

Outlander - Det Brændende Kors

Vi befinder os nu i år 1771, hvilket betyder, at krigen nærmer sig. Claire har talt, men ingen ønsker at tro på de frygtelige forudsigelser, som hun har gjort sig. De ved dog også, at Claire ikke tager fejl som følge af hendes evne til at rejse i tiden.

Claires evne til at rejse i tiden har dog ikke været helt uden farer for hende og Jamie tidligere. Hun har dog intet valg, da deres fremtid afhænger af det.

 

 

Outlander Lydbog
4.6/5

Outlander - Et Pust af Sne og Aske

Vi er nu i år 1771 og fortsætter med at følge Claire og Jamie. Kaos truer og Storbritannien frygter for alvor, at der er en revolution på vej fra amerikanske kolonier. Jamie får til opgave at samle oplandets befolkning og beskytte den amerikanske koloni.

Opgaven bliver dog svær for Jamie, da han fra Claire ved, at resultatet vil blive amerikansk uafhængighed og at det er meget farligt at have været loyal overfor Kongen. Situationen bliver ikke mindre forvirrende, da Claire finder et avisudklip fra år 1776, hvor man får beskrevet Jamie og Jamies slægts skæbne.

Outlander Lydbog
4.8/5

Outlander - Sangen i Knoglerne

Sangen i Knoglerne er det 7. bind i kærlighedsfortællingen om Jamie Fraser og Claire Randall. Claire er stadig en fremmed i sted og tid og derfor en Outlander.

Året er 1777 og både Jamie og Claire ved, hvordan krigen vil ende og hvad Jamies skæbne vil være alt efter, hvilken side han vælger at tilslutte sig. En ting ved Jamie dog – han vil hellere dø i krigen end at møde sin uægte søn med et gevær rettet mod Jamie.

Datteren Brianna befinder sig umiddelbart i sikkerhed sammen med hendes mand Roger MacKenzie i det 20. århundrede. Brianna og Roger forsøger at søge efter ledetråde, da både deres egen, men også Claires skæbne er på spil.

Outlander Lydbog
4.1/5

Hør Outlander som gratis lydbog

Det er muligt at høre Outlander lydbog gratis på Mofibo. Det er dog desværre ikke muligt at høre det syvende bind i fortællingen, Sangen i Knoglerne, som lydbog, men man kan stadig læse fortællingen gratis som e-bog. 

Outlander lydbog er i sandhed en fantastisk fortælling, som både handler om historiske begivenheder, kærlighed og livets mange dilemmaer. Selvom serien er forholdsvis lang, vil man ikke føle, at fortællingen er langtrukken, da den er spændende hele vejen igennem. Som følge af seriens længde, anbefaler vi helt klart at høre Outlander lydbog gratis på Mofibo. På denne måde, vil man nemmere kunne finde tiden til at følge Claire i hendes rejse i tiden. Du kan oprette en bruger og få en gratis prøveperiode på lydbogtjenesten Mofibo ved at klikke på “prøv gratis” nedenfor. Det er også muligt at høre andre spændende historiske fortællingen såsom Jordens Søjler og Den Evige Ild.

5/5
4.5/5
4.5/5