Lydbøger » Pragtfuldt, Pragtfuldt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pragtfuldt, Pragtfuldt Lydbog

4/5

Forfatter: Kim Fupz Aakeson

lydbog og e-bog

Introduktion

Pragtfuldt, Pragtfuldt lydbog handler om en dreng ved navn Morten. Mortens mor drak sig ihjel og han lever nu sammen med sin far, som har svært ved at komme sig over morens død, da han føler en enorm skyld. Morten og hans far arbejder sammen i værkstedet, hvor de får hjælp af Polak.

Derudover bruger Morten sin tid sammen med sine to venner Malene og Mikael. De tre venners bekendtskab er præget af diverse rusmidler, når pengene er til det. Polak bor ved Morten og hans far, men har sin familie hjemme i Polen. Polak er generelt en hjælpsom og flink person, der dog viser sig at have en hemmelighed. En aften, hvor faren og Polak har drukket en del alkohol, kommer hemmeligheden frem og Morten må nu stå på egne ben.

Pragtfuldt, Pragtfuld er en tankevækkende fortælling om misbrug, skeletter i skabene og hemmeligheder. Det er muligt at høre Pragtfuldt, Pragtfuldt lydbog gratis. For at få adgang til dette, skal du følge anvisningerne her på siden og oprette din gratis prøveperiode. Udover Pragtfuldt, Pragtfuldt lydbog er det blandt andet også muligt at høre Guds Blinde Øje lydbog og Døden Kører Audi lydbog.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 3 timer og 15 minutter