Lydbøger » Prins Faisals Ring

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Prins Faisals Ring Lydbog

4.2/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Prins Faisals Ring finder sted på Nevis, der er en ø i det caribiske øhav. Her bliver man til at starte med introduceret for en ældre spåkone på en mørk krostue, der forudsiger hovedpersonens fremtid. Der venter nu den 14-årige Tom Collin spændende eventyr.

Tom redder en slave, der viser sig at være af kongelig herkomst. Tom hjælper slaven fra Caribien og tilbage til Kap Verde og oplever en masse eventyr undervejs. Fortællingen finder sted i 1600-tallet og man hører derfor både om slaveri, heksebrændinger, smålighed, ondskab og sørøvere undervejs. Spørgsmålet er dog, om Tom formår at hjælpe Prins Faisal hjem til Kap Verde og om Tom ender med at blive rig.

Fortællingen om Tom Collin og hans mange eventyr er en rigtig god ungdomsroman, der med fordel kan høres som lydbog. Bogen er autentisk fortalt og man kommer derfor i sandhed ind i fortællingen ved at høre bogen fremfor at læse den.

For at høre Prins Faisals Ring lydbog, skal man blot følge instruktionerne her på siden. Herefter bliver det muligt at opnå en gratis prøveperiode ved en af de mest populære danske lydbogstjenester. Man kan altid afmelde sig, men der er rigtig mange andre spændende bøger udover Prins Faisals Ring lydbog. Udover Prins Faisals Ring lydbog kan man blandt andet også høre Skatteøen lydbog eller Det Gyldne Kompas lydbog.

Informationer:

Oplæser: Poul Hüttel
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 14 timer og 43 minutter