anbefalinger af vores favorit

Randi Winther Lydbøger

På denne side kan du se vores 10 favorit lydbøger med Randi Winther som oplæser.

10 Gode Lydbøger med Randi Winther som Oplæser

Der findes nogle af de oplæsere til lydbøger, der for alvor har en evne til at kunne give liv til enhver historie. Randi Winther er en af de oplæsere, der ikke alene har en evne til at give liv til fiktive karakterer. Hun formår også at kunne fortælle historie fra virkelig mennesker, når hun læser biografier og selvhjælpsbøger.

Vi har her samlet en liste over en række at bøger, som Randi Winther har oplæst til lydbøger. Der er noget for enhver smag, hvad enten du er til romantiske dramaer, dramatiske spændingsromaner, humoristiske livshistorier eller indsigtsrige indblik i andres verdener.

1. Mig før dig af Jojo Moyes

Mig før dig er den smukke historie om Lou Clark, der modløst skifter jobs uden at finde et sted, hvor hun passer ind. Indtil den dag hun bliver ansat som hjælper til den triste Will Traynor. De to kommer til at ændre hinandens liv for altid på godt og ondt.

Mig før dig er en rørende historie om at finde tilbage til livet, men også om at give slip, når tiden er til det. Det er historien om to personer, der ikke vidste, at de blev, hvad de hver især havde brug for på det rette tidspunkt. For Lou bliver det en rejse om at finde ud af, hvem hun i virkeligheden er. For Will bliver det en rejse om at give livet tilbage til Lou, mens han stadig kan.

2. Tegn fra oven af Laura Lynne Jackson

I flere århundrede har mennesket været fascineret og forbløffet ved tanken om at kunne kommunikere med sine kære, der har forladt denne verden. I Tegn fra oven fortæller det anerkendte medium Laura Lynne Jackson, hvordan enhver kan blive klogere på det hemmelige sprog, der findes i universet mellem himmel og jord.

Tegn fra oven kan være en hjælpende bog for de personer, der kæmper med at tage afsked til afdøde. Det kan være en hjælpende bog til folk, der har brug for at finde trøst og styrke, når familiemedlemmer eller venner har forladt denne verden.

3. Som stjernerne står af Cora Carmack

Som stjernerne står er den første i en serie om at være ung og bliver forført af kærligheden. Det er historien om Bliss Edwards, der på mange områder har styr på sit liv, og hun ved, hvordan det skal gå hende fremadrettet. Med en enkelt undtagelse, som fylder mere og mere i hendes bevidsthed. Hun er stadig jomfru.

Som stjernerne står er en romantisk og sjov fortælling om, hvor forvirrende det kan være at have sin første gang. Men det er også en historie om at turde give slip på sig selv, og åbne sig selv for den kærlighed, der muligvis venter på dig, hvis bare du åbner øjnene på det rette tidspunkt.

4. Firefly Lane af Kristin Hannah

Firefly Lane er historien om et venskab mellem to kvinder, der opstår ud af ingenting, men alligevel formå at binde dem sammen over årtier. Kate og Tully er umiddelbart hinandens modsætninger, men det forhindrer dem ikke i at blive bedste venner på ganske kort tid.

Indtil en dag hvor én beslutning skaber splid i deres venskab. Den ene beslutning sætter deres venskab på sin største prøve. Firefly Lane er en smuk historie om det venskab, der kan blomstre ud af ingenting, men som konstant bliver sat på prøve med hemmeligheder og skjulte ønsker.

5. Sæt kursen af Louise Fredbo Nielsen

Rigtig mange mennesker drømmer om at have overskud i økonomien, uden at skulle gøre noget særligt arbejde for det. Med Sæt kursen kan du også komme til at gøre det med en lang række råd og tips til, hvordan du først og fremmest skal tage stilling til din økonomi, men også hvordan du giver den et løft.

Sæt kursen har henblik på at give råd til, hvordan enhver kan komme endnu tættere på at opnå et liv, hvor økonomisk frihed ikke længere bare er en drøm, men en reel virkelighed. En virkelighed som giver dig rig mulighed for at rejse jorden rundt med familien, eller starte en tidlig pension.

6. Anne fra Grønnebakken af L.M. Montgomery

Anne fra Grønnebakken er en af de klassikere, som rigtig mange unge piger bør læse selv eller sammen med deres mødre. Det er historien om den unge Anne, der altid har drømt om at finde det sted i verden, hvor hun hører til. Den mulighed tager hun stolt til sig, da hun en dag bliver adopteret af et ældre søskendepar, som i første omgang havde efterspurgt en ung dreng til at hjælpe dem på deres gård.

Historien om Anne har mere end 100 år på sig, men mange af emnerne den ukuelige Anne tager med sig, er lige så vigtige i dag, som de var for 100 år siden. Annes problemer med venskaber og fordomme kan røre enhver ung pige lige så vigtigt i dag som i 1908, da historien udkom for første gang.

7. Kvinden i mørket af Charlie Donlea

Rory Moore har gjort det til en karriere at sætte spor sammen af ting, som andre alt for let vælger at overse. Det gælder også dele af større sandheder. Så da hun opdager nye detaljer i en mordsag fra 1979, må hun for alvor gøre brug af sine talenter. For en morder står til at blive sluppet ud af fængslet næsten fyrre år efter sin dom.

Kvinden i mørket er en af den slags krimiromaner, der fuldstændig overrasker dig på den gode måde. Den blæser dig bagover med sit tempo og sine skjulte spor, som læseren sammen med Rory skal forsøge at finde rundt i.

8. Sommergæsten af Anna Sundbeck Klav

Sommergæsten er en historie om familie. Det er historien om at sige farvel til en del af sin familie, kun for at opdage, at man måske har mere gemt derude et sted. For da Agnete må sige farvel til sin afdøde mand, finder hun ud af, at han havde en datter med en anden kvinde.

Uden sin mand må Agnete leje et værelse ud for at få det hele til at hænge sammen, og for ikke at føle sig for ensom i det store hus. Tilfældigvis er det den unge Sophie, der lejer værelset. En spontan indskydelse bragte hende til byen, hvor hendes enlige mor fortæller, hendes far stammer fra.

9. Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils

Med flere år som korrespondent i London, har Lone Theils en bred indsigt til forholdet mellem England og Danmark, hvilket hun gør stort brug af i Pigerne fra Englandsbåden. Fortællingen strækker sig tilbage til 1985, hvor to unge piger fra Danmark forsvinder på mystisk vis på vej til England.

Mange år senere finder en dansk journalist et billede af de to kvinder, og hun begynder at grave i sagen. Det viser sig snart, at unge Nora må kæmpe for sit eget liv, når hun finder spor til en massemorder og et berygtet fængsel, som også har spor tilbage til Danmark.

10. Transformer af Linda P.

Rigtig mange danskere kender Linda P. Eller det tror de i hvert fald, at de gør. Men når Linda P fortæller om sit liv i Transformer, er der måske mange ting, som rigtig mange danskere ikke var klar over. I Transformer åbner Linda P op for, hvordan det har været at være den selvudnævnte dronning for dansk comedy. 

Det er en titel, som for mange lyder fornem og derfor må betyde et liv i luksus. Men virkeligheden er en ganske anden, hvilket Transformer også fortæller mere om. Linda P fortæller sin historie om en barndom med en alkoholiseret far, og hendes første gang på de skrå brædder, der endte med at ændre hendes liv for altid.

Randi Winther lydbøger: Her kan du høre dem gratis

Vi ved, hvor vigtigt det er med en god oplæser af lydbøger for at få en så intens oplevelse som muligt. Hvis du også er blevet fanget af Randi Winthers stemme, kan du høre lydbøger med Randi Winther som oplæser gratis på alle de danske lydbogstjenester.

Du kan høre Randi Winther lydbøger gratis ved at oprette en gratis prøveperiode ved en af lydbogstjenesterne nedenfor. Hvis du vil læse lidt mere om lydbogstjenesterne inden du vælger på hvilken af dem dit næste bogeventyr skal starte, så kan du læse vores anmeldelser af dem her: Gratis Lydbøger

5/5
4.5/5
4.5/5