Lydbøger » Ravnenes Hvisken 2

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ravnenes Hvisken 2 Lydbog

4.8/5

Forfatter: Malene Sølvsten

lydbog og e-bog

Introduktion

Ravnenes Hvisken 2 lydbog er en fantasyfortælling om den 17-årige Anne. Anne har en særlig evne. Hun kan nemlig se hændelser, som er sket i fortiden. En nat ser hun tilbage i fortiden, hvor hun ser, at en rødhåret pige bliver dræbt. Samtidig får pigen skåret et runetegn i hendes ryg. Efterfølgende bliver flere rødhårede piger dræbt og de får alle de samme tegn på deres ryg.

Den lille by bliver fyldt med en masse fremmede mennesker og Anne er i tvivl om, hvorvidt hun kan stole på disse eller ej. Mordene på de rødhårede piger viser sig at have en sammenhæng med en urgammel profeti, der handler om verdens undergang.

Det er muligt at høre Ravnenes Hvisken 2 lydbog gratis. Der er lavet 3 bøger i serien, som alle er tilgængelige på de danske lydbogstjenester. Ved at følge anvisningerne her på siden, får man mulighed for at oprette et gratis medlemskab ved en af de populære danske lydbogstjenester. Herefter er det bliver muligt at høre alle 3 bøger i serien ganske gratis.

Hvis man ikke ønsker at betale for medlemskabet, skal man afmelde sig inden, at den gratis prøveperiode er udløbet. Udover Ravnenes Hvisken 2 lydbog er det også muligt at høre andre spændende bøger på lydbogstjenesten såsom Eragon lydbog og Prins Faisals Ring lydbog.

Informationer:

Oplæser: Iben Haaest
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 20 timer og 40 minutter