Lydbøger » Shamran

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Shamran Lydbog

4.3/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Shamran er en fortælling, som både kan læses af børn og voksne. Uanset om du er barn eller voksen, anbefaler vi dog, at du prøver at høre Shamran lydbog fremfor at læse bogen. Man vil kunne slappe langt mere af under fortællingen, hvis man ikke skal koncentrere sig om at læse samtidig. Herved vil bogen kunne være et afslappende element i hverdagen.

Det er muligt at høre Shamran lydbog gratis på de danske lydbogstjenester. For at høre Shamran lydbog gratis, skal du følge anvisningerne her på siden. Det bliver nu muligt at oprette en gratis prøveperiode på en af de mest populære danske lydbogstjenester og udforske det spændende lydbogunivers. Udover Shamran lydbog, kan man også høre andre bøger såsom Det Gyldne Kompas lydbog og Hulebjørnens Klan lydbog.

Informationer:

Oplæser: Niels Vigild
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 10 timer og 46 minutter

Bogens handling

Shamran er en fantasybog, der er skrevet af Bjarne Reuter. Bogen handler om en dreng ved navn Filip. Filip er så syg, at han ligger derhjemme og er blevet taget ud af sin skole. På Filips hofte kan man se en grøn plet, der brænder og vokser sig større dag for dag. Filips forældre er netop flyttet fra deres gamle hus og ind i et nyt. På Filips værelse har de tidligere ejere efterladt et stort maleri, som virker meget tillokkende og fascinerende for Filip. Filip kan ligge og se på billedet i timevis fra sin seng. En dag ser han, at maleriet forandrer sig. Det viser sig, at maleriet er magisk og det ser ud som om, at der er nogle der kommet tættere og tættere på ham. Denne nat træder der tre dværge ud af maleriet. De er kommet for at hente Filip for at tage ham med til Tronn.

Tronn er et land, hvor indbyggerne har lidt en trist skæbne. De er nemlig alle sammen blevet mærket således, at de enten er blinde, stumme eller døve. Dette er gjort for at sikre sig, at indbyggerne har mindst mulighed for at kommunikere med hinanden. Der foregår altså nogle ting i Tronn, som herskeren ikke vil have frem. Det viser sig, at indbyggerne har ventet på, at Filip skal komme i meget lang tid. I tusinde år har de vidst, at der en dag ville komme en dreng for at redde dem. Drengen har de kaldt for Shamran – den som kommer. Det viser sig, at Filips grønne mærke på hoften udvikler sig til at blive en kat, hvilket er symbolet på Nouredins sværd. Nouredin er Tronns oprindelige fire stærke viljer og er den gode kraft. Filip er altså indbyggernes eneste håb for at etablere et frit rige på ny.