Lydbøger » 12 regler for livet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

12 regler for livet Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jordan B. Peterson

lydbog

Introduktion

Jordan B. Peterson kom for første gang i de internationale mediers søgelys, da han gik ud i pressen og talte i skarpe vendinger om den canadiske regerings politik. Inden for den akademiske verden har hans arbejde dog været anerkendt længe inden da. Nu er Jordan B. Peterson så tilbage med udgivelsen af 12 regler for livet, hvor han forsøger at videregive informationer, som alle moderne mennesker har brug for at vide.

Undervejs opstår der en lang række spørgsmål, hvor der ikke er et entydigt svar på dem. Lyt til 12 regler for livet lydbog gratis og find ud af, hvad sammenhængen mellem en hummers nervesystem og et menneskets søgen efter succes i livet er. 12 regler for livet giver svar på disse spørgsmål og mange andre.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 15 timer og 19 minutter

12 regler for livet: Handling

Den canadiske psykologiprofessor Jordan B. Peterson har stillet sig selv spørgsmålet om, hvad er vigtigt for det moderne menneske. Denne tanke er blevet til det, som vi følger i 12 regler for livet, hvor han har forsøgt at give sit svar på, hvad alle mennesker i den vestlige verden har brug for at vide.

Jordan B. Peterson forsøger i 12 regler for livet lydbog på sin helt egen informative og til tider underholdende facon at give indsigt i videnskab, tro og menneskets natur.

Undervejs opstår der mange spørgsmål, hvor der ikke nødvendigvis er et entydigt svar. Hvorfor skal vi for eksempel lade et barn være i fred, når det kører på skateboard, selvom det kan komme til skade? Lyt til 12 regler for livet lydbog gratis og få Petersons svar på dette spørgsmål og mange andre. Og hvad fortæller en hummers nervesystem os om, at det er vigtigt at ranke ryggen i vores hverdag og søge succes i livet?

Jordan B. Peterson forsøger i 12 regler for livet at formulere og dernæst give os svar på de spørgsmål, som mange af os har. Undervejs i 12 regler for livet lydbog er der dog også svar på en lang række spørgsmål, som vi slet ikke vidste, at vi havde. Hvorfor har mennesker for eksempel en tendens til altid at tage de forkerte valg, når vi er triste, forbitrede, arrogante eller hævntørstige?

Lyt til 12 regler for livet lydbog og få del i de informationer, som den canadiske professor har samlet gennem et langt arbejdsliv inden for universitetsverdenen. 12 regler for livet indeholder meget information, men Peterson formår at fortælle det på bedste vis.

Om forfatteren: Jordan B. Peterson

Dr. Jordan B. Peterson er uddannet inden for psykologi, men har i sit arbejde også stor fokus på antropologi, videnskab, politik og religion. Specielt har Peterson fokus på abnormal-, social- og personlighedspsykologi. Han kom specielt i offentlighedens søgelys, da han i 2016 lagde en række videoer op på Youtube, hvor han kritiserede en række af den canadiske regeringslovforslag. Dette første stor medieomtale med sig.

Nu er Dr. Peterson tilbage med udgivelsen af 12 regler for livet. Peterson udtaler selv, at disse 12 regler for livet er praktiske og dybsindige regler, der kan være med til at skabe orden i livet, som ellers ofte er fyldt med kaos.

Relaterede bøger