Lydbøger » Dødemandsbugten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dødemandsbugten Lydbog

4.6/5

Forfatter: Thomas Rathsack

lydbog og e-bog

Introduktion

Efter en lang periode med stor personlig modgang har Michael Plessner i begyndelsen af Dødemandsbugten valgt at slå sig ned i Nuuk. Her har han planer om at leve et stille liv, indtil han kommer ovenpå problemerne igen. Dødemandsbugten lydbog fortæller dog, at det grønlandske samfund rystes, da et helt hold fra den danske Siriuspatrulje forsvinder i en slem snestorm.

Den tidligere jægersoldat, Michael Plessner, hører inden længe, at hans bedste ven er blandt de forsvundne fra Siriuspatruljen. Da han senere i Dødemandsbugten får information om, at vennen sandsynligvis stadig er i live, tager Plessner afsted på en farefuld rejse i det iskolde vejr for at finde sin forsvundne ven. Lyt til Dødemandsbugten lydbog gratis og hør, om Plessner når frem i tide.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 12 timer og 39 minutter

Dødemandsbugten: Handling

Dødemandsbugten markerer tredje bind i thrillerserien om Michael Plessner, der er skrevet af Thomas Rathsack. I starten af Dødemandsbugten lydbog fortælles det, at Michael Plessner har slået sig ned i den grønlandske hovedstad Nuuk, efter en personlig tragedie har ramt ham. Det er vinter, og Grønland bliver ramt af den hårdeste vinter i dette årti. Plessner har i sinde at holde sig for sig selv for en tid og komme oven på alle de problemer, som han lider under.

Stilheden i Dødemandsbugten varer dog ikke længe for Plessner. Ingen længe fortælles det nemlig i Dødemandsbugten, at et hold fra den danske Siriuspatrulje bliver meldt savnet. Det formodes, at de allerede er frosset ihjel på grund af den voldsomme snestorm. Plessner finder dog ud af, at en af de savnede er Plessner bedste ven, der ligesom ham selv er jægersoldat. Plessner rammes yderligere personligt, da patruljen sandsynligvis ikke er overlevet.

Senere i Dødemandsbugten kommer en kvindelig geolog ved navn Maliki i besiddelse af informationer, der fanger Plessners interesse. Informationerne tyder nemlig på, at den savnede jægersoldat er i live, og snestormen ikke er grunden til, at de forsvandt.

Lyt til Dødemandsbugten lydbog gratis og følg med, når Plessner begiver sig ud på en farefuld færd. Han er nemlig fastbesluttet på ikke at efterlade sin ven i stikken, og sammen med Maliki giver de sig i kast med at søge efter ham. Lyt til Dødemandsbugten lydbog og hør den dramatiske historie, hvor Plessner hurtigt indser, at der er kræfter, som modarbejder deres redningsaktion. Pludselig er det ikke længere kun den forsvundne jægersoldats liv, der er i fare.

Om forfatteren: Thomas Rathsack

Thomas Rathsack, der blev født i 1967, har skrevet Dødemandsbugten. Det var dog med et andet værk, at han debuterede. Debuten kom nemlig i 2009, hvor han udgav selvbiografien ”Jæger – i krig med eliten”. Senere begyndte Thomas Rathsack at skrive på en serie om jægersoldaten Michael Plessner. Første bind i denne serie er Shadow Army, der udkom i 2012.

Efter et langt arbejdsliv som jægersoldat har Rathsack nu givet sig i kast med en ny type af arbejde. Dette involverer blandt andet minerydning og generelt arbejde som sikkerhedskonsulent. Han tager desuden ud og holder foredrag om sit liv som jægersoldat.

Relaterede lydbøger