Lydbøger » En God Dreng

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En God Dreng Lydbog

2/5

Forfatter: Charlotte Strandgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

En God Dreng handler om den 15-årige dreng ved navn Carsten. Carsten drømmer om et smukt og lyst liv med Ellen, der er hans veninde. Alle mener, at Carsten er en god og stille dreng, men den dag, hvor drømmen om et liv med Ellen brister, ramler alt sammen for ham. De fremmede bliver ofrene for dette, hvor han planlægger at kaste brandbomber mod dem, som er indvandret til landet.

Bogen handler om den store vrede, som man kan have indeni sig, hvis man får en svær start på livet. Denne vrede kan have en markant betydning for, hvor man ender i livet. Spørgsmålet er, om Carsten kan se sig ud over denne vrede, som er vokset i ham, eller om han ikke kan stoppe det skråplan, som hans liv er på vej ud på.

For at høre En God Dreng lydbog skal du følge instruktionerne her på siden, hvorefter du kan oprette en gratis prøveperiode på en af de mest populære danske lydbogstjenester. Fordelen ved at høre En God Dreng lydbog fremfor at læse den er, at man bedre vil kunne finde tiden til at fordybe sig i bogen.

Udover En God Dreng lydbog kan man blandt andet også høre Ondskaben lydbog, Nordkraft lydbog og Dig og mig ved daggry lydbog. Bemærk at det også er muligt at læse En God Dreng skrevet af Glenn Ringtved som gratis e-bog på lydbogstjenesten.

Informationer:

Oplæser: Peter Jorde
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 3 timer og 25 minutter