Lydbøger » Et Lille Liv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et lille liv Lydbog

5/5

Forfatter: Hanya Yanagihara

lydbog og e-bog

Introduktion

Hanya Yanagihara er forfatter af denne fantastiske og overvældende fortælling, som tager rigtig mange forskellige temaer op, herunder blandt andet succes, venskab, hjertesorg og overgreb. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med fortælling, bør du helt klart gøre dette. Du kan med fordel høre Et lille liv lydbog frem at læse bogen. Ved at høre bogen fremfor at læse den, vil du bedre kunne slappe af under fortællingen og herved vil du i højere grad kunne fange de mange temaer.

Et lille liv lydbog udbydes på forskellige lydbogtjenester i Danmark. Vi anbefaler dog at høre Et lille liv lydbog gratis på Bookbeat, Chapter eller Mofibo. Dette skyldes, at disse er yderst populære lydbogtjenester, hvor det også er muligt at høre rigtig mange andre bøger. Du kan for eksempel også høre Et dukkehjem, De hvide mænd og Folkets Skønhed. For at opnå en gratis prøveperiode, skal du blot følge anvisningerne her på siden, hvorefter du vil få mulighed for at oprette en gratis bruger i medlemskabets prøveperiode.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 33 timer og 18 minutter

Bogens handling

Et lille liv lydbog er en roman, der fortæller en historie, som du sent vil glemme. Man bliver introduceret til fire venner, der kender hinanden fra deres studier. De flytter sammen til New York for at finde deres vej i livet og lære at gebærde sig i voksenlivet. Ingen af dem har nogle penge, da de rejser afsted og det eneste der driver dem er deres ambitioner og deres venskab. De drømmer hver især om forskellige ting i livet.

Willem drømmer om at optræde på de store scener i New York. JP, som både er skarp og hårdhudet, drømmer om at leve som billedkunstner. Malcolm drømmer om at opnå succes som advokat, men frustreres dog herved. Jude, som er fjern, talentfuld og centrum i gruppen, har netop fået sin advokatbestalling. De fire studiekammerater er altså meget forskellige og har hver især deres egne drømme. Gennem fortællingen opnår de både stolthed og succes, men man bliver også introduceret til overgreb og misbrug.

Fortællingen indsnævrer sig efterhånden til at handle mere og mere om Jude. Jude bliver en af de mest succesfulde advokater i New York, men plages af fortiden, som efterhånden er ved at gøre sit indtag på ham. Han har gennem mange år forsøgt at flygte fra sin barndom, da den giver ham traumer, som han altid vil frygte og som altid vil være med til at definere, hvordan han er.