Lydbøger » Hvad er et menneske?

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvad er et menneske? Lydbog

4.4/5

Forfatter: Svend Brinkmann

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad et menneske i virkeligheden er? Det er det spørgsmål, som forfatter Svend Brinkmann, stillede sig selv, og som nu er blevet til værket Hvad er et menneske. Her forsøger vores forfatter at give os et svar på dette spørgsmål gennem en skildring af den unge mand, Andreas, der er på dannelsesrejse gennem Europa.

Lyt til Hvad er et menneske lydbog gratis og tag med på en rejse gennem Europas kulturhistorie på godt og ondt. Følg med i Hvad er et menneske, når Andreas møder en lang række mennesker, der alle er med til at forme den måde, hvorpå han ser verden. Hvis du foretrækker lydbøger, så er Hvad er et menneske lydbog tilgængelig.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao, Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 7 timer og 13 minutter

Hvad er et menneske: Handling

Hvad er et menneske? Det er det spørgsmål, som forfatteren til bogen af samme navn stiller. Spørgsmålet stilles dog ikke blot til læserne, for det er et spørgsmål, som forfatter Svend Brinkmann selv, forsøger at finde svar på med skrivningen af Hvad er et menneske.

I Hvad er et menneske lydbog følger vi den unge mand ved navn Andreas. Andreas er meget introvert menneske, og vi følger i løbet af Hvad er et menneske lydbog hans dannelsesrejse. Det bliver til en dannelsesrejse, der går ned gennem det meste af Europa.

Undervejs på sin færd i Hvad er et menneske bliver Andreas klogere på, hvad mennesket i virkeligheden er for et menneske både på godt og ondt. Dette sker på flere måder, hvilket for eksempel kan være i mødet med andre mennesker.

Andreas modtager også vigtige input i Hvad er et menneske lydbog fra en lang række af Europas mest berømte værker inden for kunst- og kultur. Dermed bliver læseren også introduceres til nogle af de største filosoffer, videnskabsfolk og andre vigtige mennesker, der virkelig har sat sit præg på den europæiske kulturhistorie.

Andreas finder i Hvad er et menneske sin egen måde at beskrive mennesket på. For ham bliver det manuskript, som han har taget med, vigtigt. Lyt til Hvad er et menneske lydbog gratis og følg med, når Andreas lærer at iagttage mennesket. For Andreas bliver det til i alt seks måder at iagttage mennesket på, og du kan nu høre om dem i Hvad er et menneske lydbog.

Om forfatteren: Svend Brinkmann

Svend Brinkmann står bag Hvad er et menneske. Udover at være forfatter arbejder Brinkmann til dagligt som professor i psykologi, hvor han underviser ved Aalborg Universitet. I den akademiske verden har Svend Brinkmann været en flittig skribent og har produceret en lang række videnskabelige artikler.

Det var dog først med udgivelsen af værket ”STÅ FAST”, at mange mennesker uden for forskningsverdenen fik øjnene op for den forskning, som Brinkmann i mange år havde udført. I dette værk forsøger Brinkmann at formidle sin forskning som en slags selvhjælpsbog. Dette viste sig at være populært, og mange tog rigtig godt imod bogen.

Relaterede lydbøger