Lydbøger » Hvide blomster

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvide blomster Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sissel-Jo Gazan

lydbog og e-bog

Introduktion

Følg historien om Jenny i Hvide blomster, der er skrevet af Sissel-Jo Gazan. I et lille samfund på Samsø følger vi Jenny, der lever en tilværelse, der bærer præg af hendes kærlighed til botanik. Jenny har arvet en samling af sjældne og farlige blomster fra sin oldefar, der var en berømt botaniker.

Den idylliske fortælling i Hvide blomster ændres dog brat, da en ung pige forsvinder. Der er ikke særligt mange spor, og ingen ser ud til at vide, hvad der er blevet af hende. Jennys kusine fortæller hende dog en dag en hemmelighed, der vender op og ned på det hele.

Lyt til Hvide blomster lydbog gratis og tag del i denne historie om venskab, kidnapning, kærlighed og botanik.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 58 minutter

Hvide blomster: Handling

Hvide blomster, der er skrevet af Sissel-Jo Gazan, er historien om Jenny. Jenny bor på Samsø med sin mor, hvor også hendes bedstefar og onkel er bosat. Jenny moder er tatotør, mens hun selv har en passion for botanik. Faktisk var Jenny oldefar en berømt botaniker, og da han afgik ved døden, arvede hun en stor samling af gifte, sjældne og unikke blomster.

Historien i Hvide blomster lydbog begynder med en sag, der ryster hele det lille samfund på Samsø. En ung pige er forsvundet, og ingen ser ud til at vide, hvad der er blevet af hende. Jenny er ikke selv bekendt med den unge pige, men det er hendes kusine, Tessa, som hun er meget tæt på.

Plottet i Hvide blomster eskalerer yderligere, da Tessa en dag betror sig til Jenny og fortæller hende en hemmelighed om den forsvundne pige. Dette markerer også det første tidspunkt i Hvide blomster lydbog, hvor Jenny ikke længere kan være helt ærlig over for sin mor. Indtil dag har de nemlig været tætte og fortalt hinanden næsten alt.

Der går ikke længe, før Hvide blomster tager en ny drejning. Jenny finder nemlig ud af, at hun ikke er den eneste, der holder på en hemmelighed. Hun bemærker nemlig, at hendes mor virker mistænkelig og bliver klar over, at hun heller ikke fortæller Jenny hele sandheden.

Senere i Hvide blomster flytter Jenny væk fra det lille samfund, da hun skal læse til botaniker i Aarhus. Her finder hun ud af, at de sjældne blomster ikke er det eneste, som hun har arvet fra sin oldefar.

Lyt til Hvide blomster lydbog gratis og find ud af, hvilke hemmeligheder, der ligger gemt under overfladen.

Mediernes anmeldelser:

"Hører til den slags romaner, man ikke ønsker får en ende ". 6 ud af 6 stjerner

Kristeligt Dagblad

"En vild og voldsom plante ... som ikke er til at komme udenom ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan er en dansk biolog og forfatter, der blev født i Århus. Hun dimitterede i 2004 fra Københavns Universitet med et speciale i fuglenes evolution. Som forfatter kender vi hende fra titler som Hvide blomster. Hun debuterede dog i 1995 Når man kysser i August. Hun modtag Læsernes Bogpris i 2014 og DR Romanprisen.

Forfatteren beskriver selv, at hun får stor inspiration fra naturen og nyder at bruge sit forfatterskab til at udtrykke sit forhold til verden. Hun har en fascination af den store verden og generel rodløshed. Lyt til Hvide blomster lydbog og se, om du kan genkende disse temaer.

Relaterede lydbøger