Lydbøger » Klinten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Klinten Lydbog

3.9/5

Forfatter: Jens Smærup Sørensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Klinten har forfatter Jens Smærup Sørensen skabt en fortælling, der omhandler beboerne i et lille lokalsamfund kaldet Klinten. Lyt til Klinten lydbog gratis og få del i en fortælling om, hvordan beboerne samarbejder for at sikre kysten omkring deres kære lokalområde.

Følg vores hovedperson, Jeppe, i Klinten lydbog, der bor i forældrenes hus. Undervejs i Klinten er der mange fortællerspor, der påvirker hinanden. Du kan nu lytte til denne fortælling og følge de mange fortællerspor og se, om samarbejdet i lokalsamfundet kan bestå. Alt viser sig nemlig ikke at være fryd og gammen, og Jeppe møder en række kvinder, der påvirker hans liv i stor grad.

Informationer:

Oplæser: Jens Smærup Sørensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 2 minutter

Klinten: Handling

Klinten er en roman, der handler om beboerne i det område, der benævnes Klinten. Vi hører i Klinten lydbog om det midlertidige fællesskab, der opstår, da lokalsamfundet skal sikre kysten omkring klinten. Lyt til Klinten lydbog gratis og følg vores hovedperson, Jeppe på 35 år, som befinder sig i sine forældres hus. Her er han i gang med at færdiggøre et projekt, og det er her, at alt fokus er for Jeppe i starten af Klinten.

Med til historien hører også Sigrid, der har taget initiativ til et beboermøde i lokalsamfundet. Der går dog ikke længe, før Sigrid kommer til at spille en central og dramatisk rolle i Jeppes liv. I løbet af Klinten lydbog er Sigrid dog ikke den eneste kvinde, som Jeppe må forholde sig til, for med til historien hører også Birgitte, Lise og Jeppes egen mor.

Der er mange fortællerspor på spil i løbet af Klinten lydbog, og de kommer til tider til at påvirke hinanden. Følg for eksempel med i, hvordan klimakrisen, en ældre mands død og Jeppes kærlighed påvirker hinanden i løbet af historien, som vi følger i Klinten.

Lyt til Klinten lydbog gratis og få del i denne historie om, hvordan et fællesskab opstår i et lokalsamfund. Følg med i historien og find ud af, hvordan beboerne formår at arbejde sammen og kommer ind på livet af hinanden. Dette værk indeholder en spændende historie, hvor der er masser af forskellige fortællinger på spil, og du kan lytte til dem alle i denne lydbog.

Om forfatteren: Jens Smærup Sørensen

Jens Smærup Sørensen er en dansk forfatter, og han står blandt andet bag Klinten. Udover Klinten består CV’et også af titler som Mærkedage”, der for alvor fik Sørensen ind på den danske scene. I dette værk skildrer Jens Smærup Sørensen en gammel bondekultur i opløsning, mens vi følger fire generationer i Staun, hvor Sørensen selv er fra.

For sit forfatterskab har Jens Smærup Sørensen modtager et stort antal priser. Her kan blandt andet nævnes Otto Gelsted Prisen i 1972, som var Sørensens første. Derudover har han modtaget Knud Sønderby Prisen i 2003, Weekendavisens Litteraturpris i 2007 og den prestigefyldte pris De Gyldne Laurbær i 2008.

Relaterede lydbøger