Lydbøger » Krigeren på den yderste ø

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Krigeren på den yderste ø Lydbog

4.8/5

Forfatter: Josefine Ottesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Efter at være skyllet i land på en ond troldkvindes ø, finder en ung dreng ved navn Odd sig pludselig i en svær situation og er helt alene. Troldkvinden har nemlig i sinde at ofre ham til havguden, så krigeren på den yderste ø må nu flygte.

I Krigeren på den yderste ø bliver vi hurtigt en del af Odds farefulde færd, der ikke blot går ud på at slippe afsted med livet i behold. Odd har nemlig også et brændende ønske om at blive en del af kongens hær.

Lyt til Krigeren på den yderste ø lydbog gratis og følg med i, hvordan Odd klarer de mange strabadser på sin vej mod det endelige mål.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 9 timer og 47 minutter

Krigeren på den yderste ø: Handling

Krigeren på den yderste ø lydbog fortæller historien fra det første bind i en trilogi om krigerne på den yderste ø, der handler om drengen Odd. Odd skyller i land på øen Berkanas, hvor han opfostres hos en modbydelig troldkvinde ved navn Gydjen. Gydjen har dog ikke planer om at passe på krigeren på den yderste ø grund af godhed, for hun har skumle planer om Odds forestående skæbne.

Odd har et brændende ønske om at blive kriger i kongens hær, men det ser ud til at være en umulighed. En dag bliver Odd dog tvunget med på en rejse til gudernes land, hvor Gydjen på befaling af kongens mænd skal gøre den svage prins fast og hård.

I krigeren på den yderste ø lydbog kan du herefter følge Gydjens planer om at ofre Odd til havet, som han dog undslipper og dernæst tager på sin egen farefulde færd. På rejsen møder Odd en lang række forskellige mennesker. Disse mennesker bidrager til, at han får indflydelse på godt og ondt, og det former og udvikler krigeren på den yderste ø som person.

Specielt dyreopdrætteren Hauk har en stor indflydelse på Odd og giver ham styrke til at forfølge sit mål. Herefter drager Odd mod kongens by, hvor han forsøger at indfri sit ønske.

Giv dig i kast med Krigeren på den yderste ø lydbog gratis og lyt til Odds farefulde færd. I Krigeren på den yderste ø lydbog kan du nemlig følge den udvikling, som han gennemgår, og følge jagten på målet om at blive en del af kongens kær.

Om forfatteren: Josefine Ottesen

Josefine Ottesen er en dansk forfatter, skuespiller og teaterinstruktør, der blev født i København. Hun voksede dog op og tilbragte størstedelen af sin opvækst i Nordjylland.

Det er specielt inden for fantasy-genren, at hun har udmærket sig. Det er også her, at vi finder værket ‘Krigeren fra den yderste ø’. Hun debuterede i 1983 sideløbende med sin teaterkarriere, og allerede i 1986 fik hun stor succes med ‘Eventyret om fjeren og rosen’. Succesen resulterede i, at hun modtog Kulturministeriets Børnebogspris.

I midten af 1990’erne gav hun sig til at skrive på fuld tid, og der var især fokus på fantasy og eventyr. Skriveriet resulterede i sidste ende med serier som ‘Krigeren på den yderste ø’, ‘Historien om Mira’ og ‘Det døde land’.

 

Relaterede bøger