Lydbøger » Lær at håndtere stress

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lær at håndtere stress Lydbog

4.5/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog

Introduktion

Stress er gået hen og blevet en sygdom, der rammer langt flere mennesker end nogensinde før. Derfor er det også noget, som vi er nødt til at lære at håndtere, så vi kan få kontrol over vores liv igen. Med Lær at håndtere stress får man del i 4 visualiseringsøvelser, der er vigtige i kampen mod stress.

Lyt til Lær at håndtere stress lydbog gratis og hør blandt andet om, hvordan du derhjemme kan få tømt dit hovede for tanker fra den afsluttede dag. Lær herefter, hvordan du lærer at slappe af og forebygge de fysiske og psykiske konsekvenser ved stress med Lær at håndtere stress lydbog.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 1 time og 9 minutter

Lær at håndtere stress: Handling

Med Lær at håndtere stress tager forfatteren til dette værk fat i en af de mest aktuelle sygdomme i det moderne samfund. Stress rammer nemlig flere menneske end nogensinde før, og det sætter ifølge forfatteren til Lær at håndtere stress et tydeligt præg på vores samfund. Mennesker bukker under, virksomheder taber arbejdskraft, og mange har ikke længere overskud til at tilbringe tid med dem, som vi holder af.

I Lær at håndtere stress lydbog kan du først og fremmest høre om, hvordan stress påvirker os som mennesker både psykisk og fysisk. Det går nemlig ud over vores trivsel, og det påvirker vores hverdag, fortælles det i Lær at håndtere stress lydbog. Lær at håndtere stress lydbog fortæller, at stress er blevet en del af hverdagen. Derfor er det vigtigt, at vi lærer at blive i stand til at håndtere det på bedre vis.

Lyt til Lær at håndtere stress lydbog gratis og giv dig i kast med de i alt 4 visualiseringsøvelser, der kan lære dig bedre at håndtere stress. Det fortælles i Lær at håndtere stress, at visualisering er et vigtigt redskab, når det kommer til at håndtere stress. Visualisering er nemlig med til at forebygge og modvirke fysiske og psykiske konsekvenser af stress.

Den første øvelse i Lær at håndtere stress handler om generel afspænding. Denne øvelse har til formål at klargøre kroppen og sindet til de efterfølgende øvelser. Den efterfølgende øvelse handler om stresshåndtering, mens den tredje øvelse lærer dig at identificere og udtrykke følelser. Den fjerde og afsluttende øvelse er en kort afspændingsøvelse for bedre velbehag.

Lyt til Lær at håndtere stress lydbog gratis og få del i bedre stresshåndtering lige nu.

Om forfatteren: Bobby Zachariae

Lær at håndtere stress er skrevet af Bobby Zachariae. Zachariae er uddannet psykolog og arbejder til dagligt som professor ved Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Desuden er han tilknyttet Kræftafdelingen ved Aarhus Universitetshospital. Zachariae leder en forskningsenhed, der har særligt fokus på de biologiske såvel som psykologiske og sociale effekter af kræft og kræftbehandling.

I sit forfatterskab er Bobby Zachariae forfatter til mere end 300 bøger, bogkapitler og videnskabelige artikler. En stor del af disse værker fokuserer også på stress og stresshåndtering, hvilket netop er det, som Lær at håndtere stress informerer om. Lær at håndtere stress indeholder masser af nyttig information.

Relaterede lydbøger