Lydbøger » Mørket kalder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mørket kalder Lydbog

4.3/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til spændende thriller Mørket kalder lydbog gratis og dyk ned i den første del af serien om den ihærdige Cecilie Mars. Efter et brutalt overfald på en kvinde, bliver Mars sat i spidsen for efterforskningen. som vi følger i Mørket kalder. Kort tid efter finder Mars sig på den forkerte side af loven, og må forsøge at redde sig selv ud af denne situation.

Men hvordan holder man sig selv og dem omkring sig i sikkerhed, når man pludselig er kommet på radaren hos en kvindehadende undergrundsgruppe? Følg den dramatiske historie i Mørket kalder lydbog om jagten på en voldtægtsforbryder, selvtægt og afpresning.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 13 minutter

Mørket kalder: Handling

Mørket kalder er et nyt værk skrevet af Michael Katz Krefeld, og på dansk er Mørket kalder lydbog oplæst af Thomas Gulstad. Dette er en spændende thriller, der handler om overgreb på en række kvinder og efterfølgende selvtægt. Der er onde kræfter på spil, og efterforskningen skal løses hurtigt for at sikre, at det ikke sker igen.

Vi følger i denne bog politikommissæren Cecilie Mars, der har hovedrollen i Mørket kalder. Cecilie Mars kommer for alvor fokus, da der finer et brutalt overfald sted på en ung kvinde. Her bliver hun leder for efterforskningen og forsøger at sørge for, at retfærdigheden kommer til at ske fyldest. I Mørket kalder lydbog finder vi ud af, at Cecilie har en følelse af, at loven i dette tilfælde ikke er nok til at sørge for retfærdighed for den dræbte kvinde.

Kort tid efter, at denne følelse opstår, finder Cecilie Mars sig hurtigt på den forkerte side af loven. Men hvilke konsekvenser har det, når man som ellers lovlydig politikommissær bevæger sig over på den forkerte side af loven for at retfærdiggøre en ung kvindes brutale død? I Mørket kalder finder Cecilie sig hurtigt midt i en situation med afpresning, selvtægt og en voldtægtsforbryder, der er på fri fod.

Lyt til Mørket kalder lydbog gratis for at finde ud af, om efterforskningen bærer frugt. Mørket kalder er en spændende thriller om menneskets mørke afkroge. Der er garanti en spændende rejse, hvis du giver dig i kast med Mørket kalder. Uanset om det så er bogen eller lydbogen, som du er mest til.

Mediernes anmeldelser:

"Krefelds hidtil bedste krimi ". 5 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En dødspændende thriller ". 5 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er hurtigt blevet en af de mest populære danske krimiforfattere, specielt for sin serie, som Mørket kalder er en del af. Han har i skrivende stund udgivet ikke mindre end 9 krimifortællinger på mindre end 10 år. For sit arbejde har han modtaget priser, hvilket fortæller om populariteten. Han har blandt andet vundet Krimimessens publikumspris i 2018. Derudover vandt han Martha prisen i 2016.

En lang række skandinaviske forfattere inddrager socialpolitiske emner i deres fortællinger. Dette er en af de steder, hvor Krefeld adskiller sig. I stedet fokuserer Krefeld på sine hovedpersoner og bygger fortællingen op omkring, hvad der er på spil for dem.

Relaterede lydbøger