Lydbøger » Når Helvede Fryser Til Is

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Når Helvede Fryser Til Is Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lars Toxværd

lydbog og e-bog

Introduktion

Når helvede fryser til is lydbog er skrevet af Lars Toxværd. Bogen er en biografi, hvor man hører om, hvordan Lars fik vendt sit liv fuldstændig på hovedet. Lars er gået fra at være præsident blandt rockerne til at blive forfatter og samtidig et helt nyt menneske. Gennem biografien bliver man introduceret til Bandidos, som er en rockerklub.

Man bliver introduceret til klubbens daglige og sektlignende arbejde. Verdenen, som Lars levede i, var præget af grådighed, bedrag og vold. Af denne grund var det meget svært for ham at slippe ud af Bandidos. Han vidste, at de ville planlægge at likvidere ham, hvis han trådte ud af klubben. Alligevel har Lars dog valgt at trodse frygten og stå frem med sin selvbiografi.

Man kan høre Når helvede fryser til is lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Herved kan man høre om Lars spændende historie, hvor end man befinder sig og hvad end man foretager sig.

Udover Når helvede fryser til is lydbog, kan man også høre mange andre spændende biografier på lydbogstjenesten. Prøv for eksempel også at høre Kronvidnet lydbog, Begge Sider lydbog og Jeg er Zlatan lydbog.

Informationer:

Oplæser: Jesper Borup
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 13 timer og 3 minutter