Lydbøger » Ronja Røverdatter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ronja Røverdatter Lydbog

5/5

Forfatter: Astrid Lindgren

lydbog og e-bog

Introduktion

Ronja Røverdatter lydbog er en fantastisk fortælling, der både er spændende og sød. Fortællingen tager en lang række vigtige temaer op såsom kærlighed, forelskelse, had, familier og sammenhold. Den giver derfor meget læring med på vejen til de børn, der hører fortællingen.

Det er muligt at høre Ronja Røverdatter lydbog gratis ved at opnå en gratis prøveperiode på en dansk lydbogtjeneste. Vi anbefaler at bruge Bookbeat, da dette er en meget brugervenlig udbyder af lydbøger. Af denne grund er det også den mest populære lydbogtjeneste i Danmark. Du kan få en gratis prøveperiode og høre Ronja Røverdatter lydbog ved at følge instruktionerne her på siden. Du kan altid afmelde dit medlemskab således, at du ikke skal betale noget for det. Der er også andre gode børnebøger at høre såsom Hulebjørnens Klan, Brødrene Løvehjerte og Gummi-Tarzan.

Informationer:

Oplæser: Ellen Hillingsø
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 4 timer og 58 minutter

Bogens handling

Ronja Røverdatter lydbog er skrevet af Astrid Lindgren og er en af hendes mest populære børnebøger. Bogen handler om de to børn ved navn Ronja og Birk. De er begge to røverbørn og har i sandhed et helt umuligt venskab. De er nemlig røverbørn af to røverslægte, der langt fra er gode venner. Ronja og Birk fødes den samme nat, hvor det er et sandt uvejr.

De vokser op hver for sig, men møder en dag hinanden ved et tilfælde. Til at starte med, kan de ikke lide hinanden, da de er blevet opfostret til at være uvenner. De to børn ender dog alligevel med at blive bedste venner, men dette skal de skjule for deres to røverfædre, der er rasende uvenner. De to fædre finder ud af, at Ronja og Birk er blevet rigtig gode venner og forbyder deres venskab. Ronja og Birk vil dog ikke give deres venskab op og de flytter derfor ud og bor i skoven sammen med deres to heste.

Det er dog ikke altid det nemmeste for de to at bo i skoven. Gennem sommeren går det dem godt, men da vinteren nærmer sig, bliver det svært for de to børn at holde varmen og finde nok mad. Ronjas mor kan ikke undvære Ronja og kommer derfor med mad til Ronja og Birk. Hun tigger de to om at flytte hjem, men Ronja er sur og ked af det over den måde, hvorpå hendes far har opført sig. For at de vil flytte hjem igen, kræver det derfor, at Ronja og Birks fædre slutter fred og tillader deres venskab.