Lydbøger » Stephanie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stephanie Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anne Nørkjær Bang, Stephanie Siguenza van-der Watt

lydbog og e-bog

Introduktion

Dyk ned i den interessante biografi om Stephanie Siguenza van-der Watt, der kendes bedst fra Årgang 0. Stephanie og de andre børn i Årgang 0 blev hurtigt kendte i den danske befolkning, før de selv var klar over det. Men hvordan føles det at vokse op og være kendt blandt andre mennesker, men ikke selv have noget med det at gøre?

Følg livshistorien om Stephanie, hvor du får et indblik i netop dette. Følg de gode tider med venner og familie og de dårlige tider, hvor forholdet til faderen blandt andet brister. Stephanie er en hudløst ærlig fortælling, som du nu kan få del i. Hvis du er mere til lydbøger, så lyt til Stephanie lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel, Stephanie Siguenza van-der Watt
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 51 minutter

Stephanie: Handling

Stephanie er titlen på biografen om Stephanie Siguenza van-der Watt, som er kendt fra programmet Årgang 0. Programmet, hvor vi for første gang lærte Stephanie at kende, er dog ikke slut endnu. Men dette har ikke stoppet hende fra nu at kunne skrive forfatter på CV’et. Bogen er skrevet i samarbejde med Anne Nørkjær Bang. Stephanie lydbog er oplæst af Stephanie van-der Watt selv og Camilla Qvistgard Dyssel.

I Stephanie lydbog kan du følge Stephanies liv. Fra den spæde start i Årgang 0 til en tilværelse som en ny 20-årig ung kvinde med fremtiden foran sig. Stephanie fortæller selv, at bogen generelt handler om sit liv. Faktisk kan du følge med helt fra hendes opvækst og til nutiden. Følg med i den ærlige, sjove, men til tider også hårde fortælling om Stephanies liv.

Lyt til Stephanie lydbog gratis og få del i den kaotiske opvækst, der er præget af mange flytninger, svigt og generel ustabilitet. Vores hovedperson fortæller også om, hvilke konsekvenser dette har haft for hende. Stephanie lydbog tager os også med på en rejse, der fortæller om konsekvenserne ved at blive kendt, før man selv var klar over det, men ikke selv være herre over det.

Stephanie beskriver selv, at hun til tider har haft svær ved at finde ud af, hvem hun er. Hun har også haft svært ved kontakten med andre mennesker. For hvordan skal man opføre sig, når andre mennesker har haft indblik ind i ens liv og føler, at de allerede kender dig?

Lyt til Stephanie lydbog gratis og hør historien om Stephanie og hendes liv på godt og ondt.

Om forfatteren: Stephanie Siguenza van-der Watt

Stephanie Siguerenza van-der Watt er medforfatter til biografien Stephanie, der handler om hendes eget liv. Hun er dog bedst kendt som deltager i Årgang 0, hvor den danske befolkning har kunne følge med i hendes liv lige fra fødslen.

Hun har siden da taget en ungdomsuddannelse og fået kørekort. Disse begivenheder er alle sammen foregået efter, at hun har mistet kontakten med sin far. Det bristede forhold til faderen er blandt andet noget af det, som du kan følge i Stephanie lydbog gratis.

Følg med i Stephanies historie i denne fortælling, hvor hun har givet sig i kast med forfatterskabet.

Relaterede lydbøger