Lydbøger » Størst af alt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Størst af alt Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lone Frank

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvad er kærlighed egentlig, og hvad betyder det for os, når vi mister den? Det er noget af det, som Lone Frank forsøger at give svar på i sin bog Størst af alt. Her benyttes naturvidenskab, psykologi og viden om kultur som udgangspunktet.

Tag med på en videnskabelig færd, der belyser urgamle, evolutionære kræfter, som har ført til vores arts overlevelse. Fortsæt rejsen med Størst af alt lydbog til de inderste del af vores kompekse hjerner. Afslut din rejse med at få en større forståelse for, hvad kærlighed i virkeligheden er.

Du kan nu lytte til Størst af alt lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Lone Frank
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 48 minutter

Størst af alt: Handling

Størst af alt er titlen på Lone Franks nye bog, hvor hun forsøger at samle og kombinere stykker af psykologi, naturvidenskab og kultur. Formålet med Størst af aæt er at kortlægge kærlighedens natur. Du kan nu lytte til Størst af alt lydbog, som er indlæst af Lone Frank selv.

Kærligheds videnskab er blevet populært at beskæftige sig med, men det er en ny disciplin. Der er masser af viden tilgængelig fra flere forskellige felter, men det er særligt mange studier, der kombinerer denne viden. For Lone Frank blev en personlig tragedie, hvor hendes kæreste afgik ved døden, startskuddet til Størst af alt. Det meste af hendes familie var for længst gået bort, og hun sad tilbage med en følelse af, at hun ikke helt forstod kærlighed.

Frank peger i retning af, at vi som oftest stiller spørgsmål omkring kærlighed til digtere, filosoffer og kunstnere. Derfor forsøgte vores forfatter med et åbent sind at svare på, hvad kærlighed er, og det er det, som Størst af alt bygger på.

Du kan i Størst af alt lydbog følge, hvordan Lone Frank sammen med en psykolog har samtaler omkring de spørgsmål, som Frank har. Det er disse samtaler, der tager os med på den anderledes videnskabelige færd, som Størst af alt byder på.

Lyt til Størst af alt lydbog gratis og få afdækket den lange historie om kærlighed. Tag med på en rejse helt fra urgamle, spæde, evolutionære kræfter og videre til den komplekse opbygning af hjernen, der til sammen former et menneskes kærlighedsliv.

Mediernes anmeldelser:

"En tankevækkende bog om kærlighedens natur". 4 ud af 6 stjerner

Politiken

"En fuldstændig fremragende bog". 5 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Lone Frank

Lone Frank er en dansk videnskabsmand med en PhD i neurobiologi, forfatter, foredragsholder og debattør. Hun står blandt andet bag værket Størst af alt, hvor hun stykker naturvidenskab, kulturforskning og psykologi sammen i en spændende bog.

Lone Frank selv forklarer, at bevæggrunden for at skrive dette værk er, at hun mistede en kæreste. Herefter sad hun tilbage med en lang række spørgsmål, og det er dem, som hun har forsøgt at besvare i Størst af alt.

Udover Størst af alt lydbog, kendes hun for titler som Det nye liv, Lystens spioner og Den femte revolution: Fortællinger fra hjernens tidsalder. Hun har modtaget flere priser for sine værker, herunder Svend Bergsøes Fonds formidler pris og Fremtidsprisen i år 2006.

Relaterede lydbøger