Lydbøger » Uendelige verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Uendelige verden Lydbog

5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Ken Follett har gjort det igen med udgivelsen af Uendelige verden. Historien indledes i år 1327, og Uendelige verden tager os med til en verden, hvor vi møder fire børn. De fire børn overværer et mord, der sætter sine spor i deres tilværelse selv ind i deres voksne tilværelse. Da de mødes som voksne, har deres liv udviklet sig i vidt forskellige retninger.

Lyt til Uendelige verden lydbog gratis og følg med i, hvordan de fire unges liv udvikler sig. Uendelige verden lydbog er en fortælling om grådighed, kærlighed, hævn og ambitioner i en verden, der er præget af sult og krig.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 45 timer og 3 minutter

Uendelige verden: Handling

Uendelige verden er en historie, der begynder i 1327. Vi bliver introduceret til fire børn, som befinder sig i katedralbyen Kingsbridge. De fire børn er på vej til at snige sig ud af byen. De fire børn er vidt forskellige og tæller en tyvetøs, en kløgtig dreng og pige samt en slagsbror. Situationen bliver dog hurtigt dramatisk for de fire børn, da de på vej ud af byen overværer, at to mænd bliver dræbt.

Senere i Uendelige verden lydbog møder vi igen de fire børn fra tidligere, der nu er blevet voksne. De fire voksnes liv er nu præget af grådighed, kærlighed, ambitioner og hævn. De fire i Uendelige verden har alle oplevet en økonomisk fremgang. Deres liv er dog ikke en dans på roser, for livet i det 14. århundrede er også præget af sult, pest og krig, der hærger samfundet.

Den ene af drengene i Uendelige verden vælger at rejse Europa rundt for en tid. Efter sin færd vender han dog tilbage til Kingsbridge, hvor han igen mødes med de tre resterende. Den anden af drengene har udviklet sig i en anden retning, for han er blevet både magtfuld og korrupt. Den ene af pigerne i Uendelige verden er kommet i uføre med den katolske kirkes magt, mens den anden jagter håbløs kærlighed.

Fælles for de fire hovedpersoner i Uendelige verden er det, at de lever i skyggen af de mord, som de så den dag i skoven. Lyt til Uendelige verden lydbog gratis og find ud af, hvordan de fire unge kan bearbejde de mord, som de overså som små.

Uendelige verden lydbog er en spændende fortælling om en helt anden tid, end vi er vant til nu. Lyt til Uendelige verden lydbog og giv dig i kast med denne historiske fortælling om hævn, krig og kærlighed.

Om forfatteren: Ken Follett

Det er forfatteren Kenneth Martin Follett, der står bag værket Uendelige verden. Det var dog med et andet værk ved navn Nålens øje, at han for alvor fik sit litterære gennembrud. Follett udgav dette værk i 1978, og senere har han også udgivet værker som Jordens søjler og Aftentid og morgengry.

Follett, der blev født i Wales, har solgt mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger på globalt plan. Dette antal har gjort ham til en af de bedst sælgende britiske forfattere i historien. Han beskæftiger sig i overvejende grad med historiske romaner, men har også skrevet inden for thriller-genren.

Andre bøger af Ken Follet er Jordens søjler, Aftentid og morgengry og Giganternes fald.