Lydbøger » Værelse samlet af kvinder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Værelse samlet af kvinder Lydbog

3.1/5

Forfatter: Katrine Grünfeld

lydbog og e-bog

Introduktion

En kvinde vælger at forlade sin mand og teenagebørn for at give sig i kast med en helt ny tilværelse. Værelse samlet af kvinder fortæller dog, at denne frigørelse ikke bliver lige så let, som hun havde forventet. Undervejs gennemgår hun nemlig en proces i håb om at finde ud af, hvem hun i virkeligheden er, og hvad hun vil have ud af sit liv fra nu af.

Værelse samlet af kvinder er en fortælling om at gå mod strømmen og have lyst til og håb om forandring. Lyt til Værelse samlet af kvinder lydbog gratis og følg med i denne fortælling af Katrine Grünfeld.

Informationer:

Oplæser: Katrine Grünfeld
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 2 timer og 9 minutter

Værelse samlet af kvinder: Handling

I Værelse samlet af kvinder og Værelse samlet af kvinder lydbog kan vi høre om en kvinde, der gør op med sin materielle tilværelse og flytter ind hos en veninde. Dermed flytter hun både fra sin mand og sine teenagebørn og giver sig i kast med en ny tilværelse. Lyt til Værelse samlet af kvinder lydbog gratis og følg historien om en skilsmisse og en efterfølgende tilværelse, der er markant anderledes.

Værelse samlet af kvinder lydbog fortæller om kvindens helt egen vej ud af sit livs krise. Dette værk er dog også en fortælling om, hvordan hun igen får lyst til livet, og at forandring ikke altid behøver at være en dårlig ting.

For den kvinde, som vi følger i Værelse samlet af kvinder lydbog, er der kun en ting, der er værre end en midaldrende kvinde, som ikke kan beherske sig. Det eneste, der er værre, er ifølge vores forfatter en midaldrende kvinde, der faktisk kan beherske sig. Derfor må hun finde en måde at gøre sig fri og tage magten tilbage.

At gøre sig fri fra sit tidligere liv viser sig dog ikke at være så nemt, som kvinden forventede. Du kan nu lytte til Værelse samlet af kvinder lydbog gratis og få del i den proces, som vores hovedperson går gennem. For hvad venter der derude, hvis man tør at tage magten tilbage og gøre sig fra?

Læs Værelse samlet af kvinder og følg denne barske, vilde, humoristiske og frisættende fortælling om en kvinde, der tager magten over sit liv efter en krise og tager sit liv i en helt anden retning end før krisen.

Om forfatteren: Katrine Grünfeld

Katrine Grünfeld står bag i alt fire romaner, hvor Værelse samlet af kvinder er i blandt, der alle har høstet flotte anmeldelser. Det er karakteristisk for hendes forfatterskab, at hun skriver om ægteskab, kvinders liv, lykke og moderne parforhold. Undervejs behandles der ofte temaer på humoristisk og ironisk vis. Forfatteren til Værelse samlet af kvinder beskriver selv, at hun tager stor inspiration fra Mette Horn og hendes egen mormor.

Denne forfatter debuterede i år 2008, hvor hun udkom med værket ”Mindre pletter”, der udkom hos Gyldendal. Den seneste udgivelse fra Katrine Grünfeld er den anmelderoste Værelse samlet af kvinder, der udkom i 2021 ved forlaget Grif.

Relaterede lydbøger