Lydbøger » Verdens Vinter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Verdens Vinter Lydbog

4.8/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Som tidligere nævnt har Ken Follett haft intet mindre end stor succes med sine romaner. Romanerne har dog også et for nogen mindre godt fællestræk. Romanerne er nemlig meget lange, hvorfor det kan være en svær bog at finde tiden til at fordybe sig i. Af denne grund kan det være en rigtig god ide at høre Verdens Vinter lydbog. Ved at høre bogen fremfor at læse den, kan man fordybe sig i fortællingen i langt flere sammenhænge. Man kan eksempelvis høre bogen på køre- eller gåture.

For at høre Verdens Vinter lydbog, skal man oprette en profil på en af de danske lydbogtjenester. Det er muligt at opnå en gratis prøveperiode ved at følge anvisningerne her på siden. Herefter skal man oprette en bruger. Hvis man ikke ønsker at betale for medlemskabet, afmelder man sig blot inden, at prøveperioden er gået. Det er også muligt at høre andre bøger end Verdens Vinter lydbog. Hør for eksempel andre bøger af Ken Follett såsom Den Evige Ild og Jordens Søjler.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 32 timer og 37 minutter

Bogens handling

Verdens Vinter er det 2. bind af Ken Folletts storslående triologi omhandlende det 20. århundrede. Her følger man fem forskellige familier, herunder en amerikansk, to engelske, en russisk og en tysk.

I Verdens Vinter følger man personerne, som man kender fra Giganternes Fald. Derudover følger man også deres børn, der er ved at være blevet så godt som voksne. Fortællingen starter i 1933, hvor nazismen så småt er ved at gøre sit indhug i verden. Fortællingen udspiller sig derfor i høj grad omkring 2. verdenskrig. Man ser krigen og tiden omkring den fra alle de fem forskellige familiers synspunkt.

I Verdens Vinter får man en fantastisk historisk fortælling, hvor man både følger gribende familieskæbner, krig og kærlighed samt kampen for at opnå demokrati og frihed. Ken Follett er en utrolig anerkendt forfatter og dette kan bestemt også ses i Verdens Vinter. Her fører forfatteren nemlig læseren sikkert igennem den turbulente og samtidig begivenhedsrige tid, hvor man bliver introduceret til et meget farverigt og stort persongalleri. Man får et spændende kig ind i verdenshistorien, som bliver fortalt på en nuanceret måde. Har man bare den mindste interesse for historiske begivenheder, anbefales det derfor helt klart, at man stifter bekendtskab med romanen.