Lydbøger » Factfulness

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Factfulness Lydbog

4.5/5

Forfatter: Hans Rosling, Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlund

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan er verden i virkeligheden, og hvordan kan vi bedre forstå den? Det er det, som Factfulness af Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund forsøger at give svar på. Her forklarer de tre forfattere omkring 10 fundamentale instinkter, som vi mennesker har. Det er disse menneskelige instinkter, der ifølge vores forfattere er grunden til, at misforståelser omkring verden opstår. I Factfulness dykker vi derfor ned i en verden og forsøger bedre at kunne forstå den, som den er.

Lyt til Factfultness lydbog gratis og få dit syn på verden forandret for altid. På dansk er Factfulness oplæst af Karsten Pharao.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 7 timer og 5 minutter

Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås: Handling

Præmissen i Factfulness lydbog er, at når vi som mennesker skal forsøge at forstå verden, som den i virkeligheden er, så tager vi konsekvens fejl. Når vi forsøger at afkode globale tendens, giver det ifølge forfatterne altid et forkert svar. Hvorfor er dette tilfældet? Ifølge forfatterne til Factfulness skal svaret på dette spørgsmål findes i det, som de kalder 10 fundamentale, menneskelige instinkter. Disse instinkter sørger for, at vi konsekvent tager fejl, når vi forsøger at afdække verden baseret på fakta alene.

Lyt til Factfulness lydbog og få et nyt indblik i den store erfaring, som den nu afdøde Hans Rosling opbyggede inden for et langt arbejdsliv inden for forskning i international sundhed. Factfulness kan være med til at give dig en større forståelse for, hvorfor vi som mennesker har en tendens til konsekvent at tage fejl. Lyt til Factfulness lydbog gratis og benyt den nye viden, som bogen giver dig til din egen fordel.

Factfulness har høstet ros fra anmeldere såvel som kendte iværksættere. Blandt andet har den høstet roser fra Bill Gates. Bill Gates beskriver selv, at det er en af de vigtigste bøger, som han har læst. Faktisk går han så langt som at sige, at Factfulness indeholder uundværlig viden for ethvert menneske.

Hans Roslings forskning har længe været populær blandt forskere såvel som lægmænd. Det ser vi blandt andet ved det store publikum, der har lyttet til hans TED Talks og andre foredrag. En del af denne forskning er nu lettere tilgængelig i Factfulness, og du kan lytte til den, når det passer dig bedst.

Mediernes anmeldelser:

"Et festfyrværkeri af viden, tanker og forklaringer ". 5 ud af 6 stjerner

Børsen

"Skarpt skåret, fantastisk morsom ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatterne: Hans Rosling, Anna Rosling Rönnlund & Ola Rosling

Hans Rosling er en nu afdød læge og forfatter fra Sverige. Han er tidligere blevet udnævnt som en af de 100 mest indflydelsesrige personer af TIME Magazine. Det er den samme Hans Rosling, der sammen med sin søn og svigerdatter, har skrevet Factfulness.

Hans Rosling blev udnævnt som æresdoktor på Uppsala Universitet i Sverige og blev tildelt Harvards Humanitære pris i 2012. Derudover er Hans’ TED Talks set ikke mindre end 20 millioner gange.

Ola Rosling er kendt for at have skabt Trendalyzer softwaren, der benyttes til animations af data.

Anna Rosling Rönnlund er sammen med Ola og Hans medstifer af Gapminder Foundation, der skulle hjælpe med at gøre Trendalyzer internationalt.

Relaterede lydbøger