Lars Tvede - Lydbøger og E-bøger

Oplev Lars Tvedes bøger gratis i 60 dage

5/5
4.5/5
4.5/5

Hvad er rækkefølgen på Lars Tvedes bøger?

1. Det kreative samfund (2015)
2. Børshaj (2015)
3. Gåsen med de gyldne æg (2016)
4. Iværksætter (2017)
5. Børshandlens psykologi (2017)
6. Supertrends (2019)
7. Kriser, krak og kaviar (2020)
8. Bobler, bullshit og børsfest (2020)

Introduktion til Lars Tvedes bøger

1. Det kreative samfund (2015)

Det kreative samfund, som var den første af Lars Tvedes bøger, tager udgangspunkt i, hvordan man med fokus på at være kreativ kan skabe en mere optimal fremtid. Og hvordan kan det påvirke menneskeligheden hvis man forhindrer kreativitet? I bogen Det kreative samfund, fører Lars Tvede læseren gennem menneskets historie, herunder hvordan neandertalerne tabte til homo sapiens, og hvordan vesten i middelalderen startede en kreativ bølge. Lars Tvede kommer også i dybden med, hvordan kreativiteten egentlig opstår i mennesket, uanset om det er i erhvervsliv, nationer eller naturen. Kreativitet kan få mangfoldighed til at blomstre, i modsætning til hvad der ville ske, hvis man hæmmede kreativitet.

2. Børshaj (2015)

I Børshaj, en bog som også findes som lydbog af Lars Tvede, dykker man helt ned i hvordan Lars Tvede endte som milliardær. Han beskriver selv sit liv som et eventyr, hvor hans karriere startede med rengøring, hvor han vaskede toiletter for en sølle løn; nemlig ni kroner i timen. Som 20-årig befandt han sig på en vingård i Andalusien. Da han fyldte 30 var han i Klaus Riskærs koncern. Og da han blev 40, startede han sit eget selskab, og denne blev i børsen 45 milliarder værd. Lars Tvede er kendt som en ekspert når det kommer til finansmarkedet.

3. Gåsen med de gyldne æg (2016)

Gåsen med de gyldne æg, som er en af Lars Tvedes bøger, handler om den røde tråd i menneskers livssyn. I de sidste 2000 år har mennesker haft et liberalt livssyn, som har resulterede i frie markeder, hvilket har medført den frihed vi har i dag. Bogen tager altså udgangspunkt i, hvordan man som land kommer bedst fremad. Dette gøres ved at man skal have et liberalt livssyn, og at man lever efter disse idealer, og herved kan man opnå noget stort. Og derefter handler det om at holde det i leve.

4. Iværksætter (2017)

Iværksætter er blot én af Lars Tvedes lydbøger, og i denne bog kommer man helt tæt på, hvad det vil sige at være iværksætter. Man kan roligt sige at Lars Tvede ved hvad han snakker om, når han har stiftet 30 virksomheder i sin karriere. Iværksætter indeholder en masse gode råd, praktiske informationer og samtidig deler Lars ud af sin erfaring, så enhver der har interesseren for at starte en virksomhed, kommer nemt i gang. Han er gået sammen med Mads Faurholt, en anden iværksætter, for at dele råd og erfaringer til bogen.

5. Børshandlens psykologi (2017)

Børshandlens psykologi, som også findes som Lydbog af Lars Tvede, kigger nærmere på alle de psykologiske dimensioner i børshandlen. Lars Tvede kommer fra en solid baggrund, og har stor indsigt i den verden, som han dykker ned i, i bogen. For bedre at kunne forstå aktiemarkedet, er det vigtigt at forstå psykologien bag hele finansmarkedet. Dét man får ud af at dykke ned i psykologien, kan både bruges til ens egen fordel, eller til at forstå blandt andet hvorfor aktiekurserne stiger og falder. Lars Tvede dykker ned i alle detaljer, og deler alle de informationer han finder her i bogen, til alle som skulle have interesse.

6. Supertrends (2019)

I bogen Supertrends kommer forfatteren Lars Tvede med et forslag til, hvad der kommer til at ske med udviklingen. Supertrends findes også som en af Lars Tvedes lydbøger. Når man er investor, ligesom Lars Tvede, så er det vigtigt at have et nogenlunde indblik i udviklingen, og kunne vide hvor udviklingen vil være om flere år. I bogen forklarer han hvordan han bærer sig ad med at forudsige udviklingen. Han præsenterer 50 tommelfingerregler, og hvis man kan kombinere disse på den rigtige måde, så får man et væsentligt indblik i fremtidens udvikling.

7. Kriser, krak og kaviar (2020)

Aktiemarkedet og økonomi er langt fra stabile, så det kan være svært at vide hvor man skal investere og hvor man skal lade vær. Med bogen Kriser, krak og kaviar, som også findes som lydbog af Lars Tvede, fortæller Lars Tvede hvordan man på bedste måde kan forudse de store sving og fald i børsmarkeder. Lars Tvede selv beskriver økonomi som turbulent, og fortæller i bogen historien om økonomien, og hvordan indførslen af papirpenge i dag stadig er et mysterium i den økonomiske verden.

8. Bobler, bullshit og børsfest (2020)

I bogen Bobler, bullshit og børsfest, som også er en af Lars Tvedes lydbøger, fortæller Lars Tvede om hvordan man skal navigere på børsmarkedet under krisetider. Dagen inden corona for alvor ramte børsmarkeder, besluttede han sig for at sælge alle sine aktier. Han nåede at tjene penge, selvom kursen var faldet, og da kurserne var lige over bunden, købte han dem alle igen. Men hvordan kunne han dog læse markedet? Og hvordan kunne han mens alle andre var ramt af panik og kaos, være i stand til at tage en rationel beslutning? Alt dette kommer han nærmere ind på i bogen.

Hvem er Lars Tvede?

Lars Tvede er udover at være forfatter, en iværksætter og finansmand. Med i baggagen har han også en kandidat i fødevareteknologi, en bachelor i International Business Management. Han har haft kæmpe succes igennem sit liv, og succesen ændrede sig heller ikke, da han havde sin debut som forfatter. Den første bog endte med at føre til en hel karriere fyldt med prisvindende bøger, hvor han blandt andet fortæller om at blive iværksætter, børshandel, markedsføring og også kriseteori. Igennem hans karriere har han også sikret sig en plads som skribent på Altinget.dk, og er også blevet en liberal debattør.

Han har i alt skrevet 17 bøger, har over 40 års erfaring indenfor hans felter, og så har han holdt over 500 foredrag. Han er en mand med mange talenter, og han bruger dem i den grad også. Alle hans bøger er skrevet for at hjælpe folk med at forstå aktiemarkedet, og en del af hans bøger er også fokuseret på, at hjælpe folk i gang med at blive iværksættere. Han har også medvirket i en TED talk, hvor han snakker om hvordan vi som mennesker dræber kreativitet. Generelt er Lars Tvede en mand som har kæmpe indsigt på mange områder af verdenen, og hans viden og råd kan skabe grobund for mange fremtidige, dygtige iværksættere.

Men udover sin karriere har Lars Tvede selvfølgelig også sin fritid, og denne bruger han meget af sammen med sine 2 børn, hvoraf den ene også er iværksætter.