Lydbøger » De syv søstre

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (45 dage gratis)

De syv søstre Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

De syv søstre af Lucinda Riley er en spændende fortælling, hvor vi følger en kvinde ved navn Maia, der lever en hård tilværelse. Maia er opvokset i en familie med adoptivdøtre, der alle er adopteret af millionæren Pa Salt. Lyt til De syv søstre lydbog og hør om, hvordan alle søstrene efter Pa Salts død får en ledetråd omkring deres fortid.

For Maia fører hendes ledetråd i første omgang til den nu afdøde oldemor. Maia finder en række breve omkring oldemorens liv, der i første omgang fører hende til Rio de Janeiro. Lyt til De syv søstre lydbog gratis og se, hvilke andre hemmeligheder ledetrådene gemmer på. Der er masser af spænding i denne fortælling, og du kan blive en del af den lige nu.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 16 timer og 32 minutter

De syv søstre: Handling

De syv søstre er et værk, der er skrevet af den populære forfatter ved navn Lucinda Riley. I De syv søstre følger vi kvinden Maia, der lever en hård tilværelse og forsøger at finde ud af mere information om sine biologiske forældre. Det fortælles nemlig i De syv søstre lydbog, at Maia er vokset op med 5 adoptivdøtre, der alle er blevet adopteret af millionæren ved navn Pa Salt.

Selvom søstrene alle kommer fra forskellige steder i verden, så har De syv søstre det til fælles, at Pa Salt har fundet dem på sin rejse rundt omkring på Jorden, og han har givet dem hver en ledetråd. Lyt til De syv søstre lydbog og hør, hvordan en række gamle breve dukker op igen. I disse breve finder Maia information om sin nu afdøde oldemor, der blev inderligt forelsket i en kunstner ved navn Laurent Brouilly.

Det fortælles i De syv søstre, at fundet af brevene pirrer Maias interesse yderligere, og hun søger derfor hjælp til at få fat i det. Hendes ledetråd fører hende i første omgang til Rio de Janeiro i Brasilien, hvor det bliver til et møde med kunstner og forfatter Floriano. I De syv søstre fortælles det, at Floriano bliver en stor hjælp for Maias forestående færd.

Hvor fører Maias ledetråd hende hen? Du kan nu lytte til De syv søstre lydbog gratis og følge Maias færd mod at finde den information om sine biologiske forældre. Det er nemlig noget, som hun så brændende leder efter, og hun har ikke i sinde at give op, før det lykkes hende at finde svar.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley står bag De syv søstre. Denne forfatter stammer fra Irland og er i dag nok bedst kendt for serien om De syv søstre. Det var dog med et andet værk, hvilket er ”Orkideens hemmelighed”, at hun fik sit gennembrud. Dette værk udkom i år 2010 og har siden hen solgt mere end 3 millioner eksemplarer på globalt plan.

Riley debuterede som forfatter i år 1992, og i dag må hendes bøger siges at være populære. Hendes bøger er nemlig blevet oversat til ikke mindre end 37 forskellige sprog. De fleste af hendes værker hører ind under genren historisk fiktion. Det er også inden for denne genre, at vi finder De syv søstre. Giv dig i kast med dette værk og mange andre fra samme forfatter.